Produk Pilihan

Kesing Karo

Produk Terbaru

Kunci Panjang Umur Orang Karo (KOCAK)

Publikasi 30 December 2019


Karogaul.com - Kunci Panjang Umur Bas Kita Kalak Karo, emkap :
* Ingetlah tanggal piga Kerja Tahun kuta ndu.
* Adi la kam banci mulih Kerja Tahun e, sumbangen ndu lah gia man gendang guro - guro aron e pebue.
* Adi mulih kam ku kuta, ingetlah namaken bunga ku si enggo leben asa kita.
* Adi landekindu gendang e, pastiken sanga landek e lit pasangandu.
* Siterakhir tukur kaset gendang Kerja tahun Kutandu, gelah mulih – mulih modal lah gia dana Kerja Tahun e.

Note : Adi sidatas enda entah pe si-5 enda go i dalanken ndu, mudah - mudahen i tambahken Dibata umurndu.


*Sada nari ula kam lupa, nanamilah Teritesss e adi kerja tahun, sebab bau Teritess e erbansa kam la magin-magin i perlajangen e. hahahahah....
Bujur ras Mejuah-Juah kita kerina . . .


***YUK... PILIH2 KESING & KAOS KAMU***




kaos karo
kaos karo



Info Pemesanan : 
casing karo



Artikel

Baca Artikel Lainnya

Review Product

INFO JOIN

Join Reseller Karo Gaul

Karogaul.com  - Yuk kita hitung dulu berapa kira-kira potensi penghasilan kamu dalam sebulan? Bila kamu bisa menjual 3 produk saj...

HYPE GAUL

Artikel

Jasa Pengiriman
Bank Transfer
Copyright © 2020 |Karo Gaul
%100
%17
%20
%25
%30
%40
%50
+0
+100
+300
+350
+50
+500
$100000
$150000
$20000
$200000
$240000
$250000
$700000
artikel
batak news
brando mamana
Helm
Helm Gaul
islam
Jaket
Jaket Karo
kampus
kaos
Kaos Karo
karo artis
karo gaul
karo gokil
karo islam
karo kuliner
karo news
karo puisi
karo sejarah
karo sumatera
karo unik
karo wisata
KBB
Kesing
Kesing Batak
Kesing Karo
Kesing Simalungun
kolom
Mug
Mug Karo
news
pop socket
produk
Promo
Q&A
Reseller
singgamanik
tiger karo
Topi
Topi Karo
Tumbuk lada
video
viral