Produk Pilihan

Kesing Karo

Produk Terbaru

Kunci Panjang Umur Orang Karo, Coba Kamu Baca !!! Lalu Jangan Kamu Tertawa.....

Publikasi 30 June 2016

Foto : Istimewa
Kunci Panjang Umur Bas Kita Kalak Karo, emkap :
* Ingetlah tanggal piga Kerja Tahun kuta ndu.
* Adi la kam banci mulih Kerja Tahun e, sumbangen ndu lah gia man gendang guro - guro aron e pebue.
* Adi mulih kam ku kuta, ingetlah namaken bunga ku si enggo leben asa kita.
* Adi landekindu gendang e, pastiken sanga landek e lit pasangandu.
* Siterakhir tukur kaset gendang Kerja tahun Kutandu, gelah mulih – mulih modal lah gia dana Kerja Tahun e.

Note : Adi sidatas enda entah pe si-5 enda go i dalanken ndu, mudah - mudahen i tambahken Dibata umurndu.

*Sada nari ula kam lupa, nanamilah Teritesss e adi kerja tahun, sebab bau Teritess e erbansa kam la magin-magin i perlajangen e. hahahahah....
Bujur...,
Mejuah-Juah


Kami Menjual Kesing Berotif Karo : 

kesing batak

case karo

kesing karo

kesing karo

Info Pemesanan : 085762495593

Artikel

Baca Artikel Lainnya

Review Product

Artikel

Jasa Pengiriman
Bank Transfer
Copyright © 2018 Karo Gaul - All Rights Reserved
%10
%17
%20
%25
%30
%40
+100
+300
+350
+500
$100000
$150000
$200000
$240000
$250000
artikel
batak news
brando mamana
distro karo gaul
dunia karo
education
ekonomi
humor
islam
Jaket
Jaket Karo
kampus
kaos
Kaos Karo
kaos karo gaul
karo artis
karo gaul
karo gokil
karo islam
karo kuliner
karo news
karo puisi
karo sejarah
karo sumatera
karo unik
karo wisata
KBB
Kesing
Kesing Karo
kolom
kompas
langka
laucih
Mata Najwa
medan
meme karo
Millennial
modus
motivasi
Mug
Mug Karo
nasional
news
Ng. Sembiring
nias news
peristiwa
Potret
produk
Promo
Q&A
riong
sadis
singgamanik
store
sumut
Theodorus Ginting
tiger karo
Topi
Topi Karo
trending
video
viral